Wij kunnen ons het gevoel goed voorstellen! U heeft een nieuwe woning op het oog, wordt enthousiast en u wilt graag snel doorpakken. Dan is het goed om u af te vragen, doe ik er verstandig aan om een aankoopmakelaar in te schakelen?

Begeleiding door een makelaar bij de verkoop van een woning wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren. Gek genoeg is dit veel minder het geval bij de aankoop van een nieuwe woning. Terwijl de beslissing voor een koop verregaande consequenties met zich meebrengt.

Als aankopend makelaar kunnen wij veel meer voor u betekenen dan alleen de onderhandelingen voeren!

Betaalt u wel een reële prijs? Heeft u een juiste inschatting kunnen maken van de staat van de woning? Heeft u de onderhandeling tactisch goed aangepakt? Heeft u alle risico’s voldoende afgedekt? Heeft u aan alle mogelijke ontbindende voorwaarden gedacht? Kunt u wel gebruik maken van de eventuele overwaarde van uw oude woning? Heeft u een taxatierapport laten opmaken? Wat zijn de bijkomende kosten? En is dit wel de juiste woning voor u?

De valkuilen zijn legio. Het belang van een goede begeleiding valt daarom niet te onderschatten. Wij loodsen u met gedegen advies door het hele proces en staan u met onze kennis en ervaring met raad en daad terzijde, zodat u echt optimaal kunt genieten van die mooie nieuwe woning.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak voor een kennismaking!

Neem direct contact op

Kruithof: Dé makelaar van Hoogland en Amersfoort Noord