BouwAdviesCafe

Het Bouw & Woon Advies Café is een initiatief om iedereen te helpen, die vragen heeft over wonen en bouwen.

Bij het Bouw & Woon Advies Café zijn diverse bedrijven aangesloten, die hun krachten en kennis gebundeld hebben om de klant te ontzorgen. Het grote voordeel voor de klant is, dat men vrijblijvend binnen kan lopen en gratis advies kan krijgen over alles wat met wonen en bouwen te maken heeft. Of het nu een vraag is over een verbouwing, een nieuw te bouwen woning, kleine bouwwerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, het opknappen van de badkamer, het leggen van een houten vloer, een aanbouw, onderhoud of renovatie, interieuradvies, het maken van meubels, notarieel advies of advies bij aan- en verkoop van een woning; wij staan voor u klaar!

Loopt u eens binnen: de koffie staat klaar.

Wanneer het Bouw & Woon Advies Café geopend is kunt u vinden op de website www.bouwadviescafe.nl onder de vestiging bij u in de buurt. U kunt daar echter ook informatie vinden over de aangesloten leden en de contactgegevens. Wij hebben een vestiging in Hoogland, Amersfoort-Zuid en met ingang van 1 januari 2015 in Amersfoort-Vathorst.

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op één van de informatieavonden en u wilt toch graag een gesprek met één van ons, dan kunt u ons telefoonnummer vinden onder elke vestiging. Stelt u het op prijs om de vraag per mail te stellen vult u dan ons contactformulier in.

Uw voordelen & onze kracht:

  • Kleinschalig
  • Vrijblijvend Advies
  • Gebruik maken van hun expertise en netwerken
  • Ontzorgen
  • Wensen op Maat

Van idee tot eindoplevering, het Bouwadviescafé is voor u de ideale partner bij de realisatie van al uw toekomstplannen, omtrent uw woning.